Kannustava systeemimme auttaa ryhmääsi saavuttamaan tavoitteet ennätysajassa ja hyötymään kampanjasta vielä sen päätyttyä. Varainhankinta on usein pidempi prosessi ja haluamme olla mukana tukemassa projektianne herkullisilla bonuksilla, 250g:n irtokarkkipusseilla. Karkkibonukset koskevat kaikkia herkkutilauksia alkaen 150 tuotteen tilauksesta. Kampanjoita voitte tehdä koska vain, ja bonuksia voitte kerryttää vuoden kerrallaan ensimmäisestä tilauksestanne alkaen.

Enemmän etuja VIP-asiakkaana

VIP-asiakkaaksi pääsette tilattuanne vähintään 500 tuotetta 12 kk aikana.

  • Ostosrahaa 5 € / myyjä / ostoskerta HerkkutukkuShopiin.
  • Ostosraha on 5 €:n alennuskuponki, joka on käytössänne 3 kk ajan.
  • VIP-asiakkaana seuraaviin tilauksiin karkkibonukset kaksinkertaisena.
KarkkibonuksetKarkkibonuksetOstosraha
150 tuotetta15 kpl
300 tuotetta30 kpl
500 tuotetta 60 kpl
Edut seuraaviin tilauksiinKarkkibonuksetOstosraha
Tilaus 150 tuotetta30 kpl
Tilaus 300 tuotetta60 kpl
Tilaus 500 tuotetta120 kpl
Tilaus 1000 tuotetta300 kpl

Ostosrahalla alennuksia

Ostosraha 5 € on jokaisen myyjän oma henkilökohtainen etu, jota voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa 3 kk:n aikana HerkkutukkuShopissa. Kauppamme on vielä pieni ja pippurinen, mutta tulee kasvamaan syksyn aikana monipuoliseksi ja edulliseksi ostospaikaksi kaikille, jotka rakastavat herkuttelua.

Näillä herkuilla on mukavaa palkita ahkerat myyjät

Kun 250g:n irtokarkkipusseja kertyy projektin aikana, ja pääsette VIP-asiakkaaksi, suosittelemme hyödyntämään irtokarkkeja buffet- / kioskimyynnissä. Tällä tavalla ryhmänne kassaan karttuu varainhankinnan 40 %:n tuoton lisäksi vielä mukavasti lisätuottoa.

Sopiva myyntihinta on 2,50 € / pussi. Esimerkiksi 500 tuotteen tilaukseen saatte bonuksina 60 pussia karkkeja, ja jos myytte niistä vaikka puolet, ansaitsette 75 € ekstraa.

Kiitoksena sinulle

Koska teet tärkeää työtä, haluamme kiittää sinua kampanjan organisoijana mysteeriboksilla, joka sisältää suolaisia ja makeita herkkuja. Nauti itse tai jaa ryhmäsi kanssa!

Edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta ja 1 kpl / myyntikampanja. Mysteeriboksin sisältö on sesongin mukaan vaihtuva.