Kannustava systeemimme auttaa ryhmääsi saavuttamaan tavoitteet ennätysajassa ja hyötymään kampanjasta vielä sen päätyttyä. Varainhankinta on usein pidempi prosessi ja haluamme olla mukana tukemassa projektianne herkullisilla bonuksilla, 250g:n irtokarkkipusseilla. Karkkibonukset koskevat kaikkia herkkutilauksia alkaen 150 tuotteen tilauksesta. Kampanjoita voitte tehdä koska vain, ja bonuksia voitte kerryttää vuoden kerrallaan ensimmäisestä tilauksestanne alkaen.

Enemmän etuja VIP-asiakkaana

VIP-asiakkaaksi pääsette tilattuanne vähintään 500 tuotetta 12 kk aikana.

  • Ostosrahaa 5 € / myyjä / ostoskerta HerkkutukkuShopiin.
  • Ostosraha on 5 €:n alennuskuponki, joka on käytössänne 3 kk ajan.
  • VIP-asiakkaana seuraaviin tilauksiin karkkibonukset kaksinkertaisena.
Myydyt tuotteetKarkkibonuksetOstosraha
150 tuotetta15 kpl
300 tuotetta30 kpl
500 tuotetta 60 kpl
Edut seuraaviin tilauksiinKarkkibonuksetOstosraha
150 tuotetta30 kpl
300 tuotetta60 kpl
500 tuotetta120 kpl
1000 tuotetta300 kpl

Mikä HerkkutukkuShop?

Herkkutukun verkkokauppa kuluttajille. Valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, jotka muuten joutuisivat hävitetyiksi. Alennukset jopa 20 – 99 %.

• lähestyvä parasta ennen päiväys

• uudistunut pakkaus tai brändi

• tuotetta valmistettu liikaa

• tuotteen poistuminen valikoimasta

Ostosrahan käyttäminen

Myyntikampanjanne päätyttyä saatte Herkkutukulta 5 €:n alennukseen oikeuttavan alennuskupongin ja tämän jälkeen pääsette hyödyntämään VIP-asiakkuuttanne HerkkutukkuShopissa.

Alennuskuponki on käytössä 3 kk:n ajan, eli jokainen myyjä voi tehdä tuona aikana ostoja niin monta kertaa kuin haluaa. Alennus on käytettävissä vähintään 25 €:n kertaostokseen.

Näillä herkuilla on mukavaa palkita ahkerat myyjät

Kun 250g:n irtokarkkipusseja kertyy projektin aikana, ja pääsette VIP-asiakkaaksi, suosittelemme hyödyntämään irtokarkkeja buffet- / kioskimyynnissä. Tällä tavalla ryhmänne kassaan karttuu varainhankinnan 40 %:n tuoton lisäksi vielä mukavasti lisätuottoa.

Sopiva myyntihinta on 2,50 € / pussi. Esimerkiksi 500 tuotteen tilaukseen saatte bonuksina 60 pussia karkkeja, ja jos myytte niistä vaikka puolet, ansaitsette 75 € ekstraa.

Kiitoksena sinulle

Koska teet tärkeää työtä, haluamme kiittää sinua kampanjan organisoijana mysteeriboksilla, joka sisältää suolaisia ja makeita herkkuja. Nauti itse tai jaa ryhmäsi kanssa!

Edellyttää vähintään 150 tuotteen tilausta ja 1 kpl / myyntikampanja. Mysteeriboksin sisältö on sesongin mukaan vaihtuva.